May-Lé is een webshop, beheerd door Maya Rogolle. Via deze webshop verkoopt ze haar eigen kledij.

Maya contacteerde mij in januari met de vraag om een webshop voor haar te maken. Ze vertelde me dat ze haar eigen kledij heeft en een manier zocht om deze te verkopen. Een webshop was dus een logische oplossing.

Ik vroeg haar of ze voorbeelden had van sites die ze mooi vond en aan de hand van die info werd de webshop volledig uitgewerkt. Volledig naar de keuze van Maya zelf.

De website werd volledig opgebouwd in WordPress. Aan de hand van wat uitleg is Maya in staat om zelf haar webshop te beheren. Ikzelf sta natuurlijk nog klaar als ondersteuning, maar beetje bij beetje kan Maya volledig haar webshop onderhouden

Voor de betalingen koos ik voor een koppeling met betaalmodule Mollie. Mollie is zeer eenvoudig in gebruik en is met heel veel systemen te koppelen (waaronder WordPress). Alle betalingen worden afgehandeld door Mollie en aan de hand van eigen instellingen kan er gekozen worden wanneer deze betalingen op je eigen rekening worden overgemaakt.

Voor mij was dit een fantastisch project met een top klant! Samen zijn we tot de ideale oplossing gekomen en er was ruimte voor mijn eigen inbreng!

Meer info over dit project of heeft u een eigen project?
Contacteer mij